classic car detail


De behandeling voor echte puristen, zij die genieten van originaliteit. Zij die in oorverdovende stilte kunnen genieten van een classic car of future classic...

We noemen het geen restauratie maar ook geen detailbeurt. De oltimer-youngtimer preservatie behandeling omhelst alles om uw dierbare old- of youngtimer terug in die staat te herstellen zoals hij fabrieks af er cosmetisch uitzag. Dit zonder de originaliteit van enig element  aan te tasten.

 

Het is iets wat niet-autofanaten nooit zullen snappen, zij zien auto's als een bont allegaartje van metaal, glas, rubber en draden. En dat is al wat ze zien.


Wij, autoliefhebbers, car-enthousiasts, petrolheads, daarintegen, hebben een onverstoorbaar gevoel dat auto's levende wezens zijn. Dat je een verstandhouding kunt hebben met een auto, en dat is iets wat niet-liefhebbers niet willen verstaan.

Dat een oldtimer of youngtimer soms wat schudt en niet doet wat je wil, maakt hem juist menselijk. Omdat de wagen fouten maakt is hij menselijk en dat maakt ons in staat om een verstandhouding te hebben.

 

Dat is nu ons punt, wij met BD Custom Car Care, wij willen ervoor zorgen dat u met uw wagen een optimale verstandhouding kunt hebben. Dat u stilzwijgend, nietszeggend kunt genieten van uw wagen.

 

one stop car shop

Met ons oldtimer- youngtimer preservatieprogramma willen we het one-stop shop concept nieuw leven inblazen. 
Bij BD Custom Car Care zijn we gespecialiseerd in het volledig cosmetisch en authentiek restaureren van uw geliefde wagen.

We transformeren uw bolide terug tot factoryspec, dit rekening houdende met alle details.

 

De cosmetische transformatie geschiedt op verschillende vlakkan. Het exterieur wordt aangepakt door eerst grondig te reinigen en het lakwerk te inspecteren. Daarna wordt overgegaan tot uitvoerig polijsten zodat het lakwerk strakker dan nieuw staat. meer info vindt u hierover terug in onze andere programma's. lakwerk kan naar keuze beschermd worden met onze hoogwaardige glass-, nano- of keramische coatings, daarnaast bieden we ook enkele hoogwaardige waxes aan van swissvax, IGL,... kortom binnen dit programma geniet het exterieur van uw wagen onze exclusive behandeling

 

De motorruimte wordt gereinigd via geijkte methodes, alle bouten, slangen en dergelijke worden aangepakt en indien nodig herspoten, herchromeerd,... slangen worden gevoed. Moterdeksels die aangetast zijn en andere componenten onderhevig aan corrosie of ander verval kennen worden herspoten naar fabrieksnormen of naar keuze.

 

De gehele carrosserie wordt geïnspecteerd op roestvorming. Er is ook de optie om de bodem van de wagen te laten voorzien van een coating. Deze coating gaat het onderstel bescherming tegen roestvorming en dergelijke.

 

naast het exterieur, lijdt een interieur van een wagen vaak onder de tand des tijds. Ook hiervoor bieden wij verschillende oplossingen. Herspuiten van leder, volledige herbekledingen, spotrepairs, dashboardrepairs,...

Alle kunststofdelen worden gereinigd en gerenoveerd naar hoge standaarden. Dit steeds rekening houdend met hoogst mogelijke waarde van het voertuig.

 

Kortom het one-stop shop concept in al zijn facetten willen wij bereiken met dit programma. Een complete, hoogwaardige service onder 1 dak.

 

contacteer ons voor een gesprek

 

Bart Degraeve

info@bdcustomcarcare.be