Car Detailing and more

 

Car detailing - High Performance Car Care 

 

Heel wat dure woorden die wel iets van uitleg kunnen gebruiken. Het detailen van uw wagen bij ons omhelst heel wat meer dan zomaar polijsten of polieren van uw wagen.  

Iedere behandeling bij ons heeft als ultiem doel elk aspect van uw wagen naar een hoger niveau te tillen met onze eigen accenten maar vooral een persoonlijke toets. 

Om een overzicht te bieden wat dit detailen nu net inhoud, hebben wij voor u een selectie van programma's opgesteld waar u en uw wagen zich ongetwijfeld goed bij zullen voelen. 

 

Elkeen van onze behandelingen start met een grondige decontaminatie van de wagen. Dit houdt in dat we de wagen volledig vrij maken van alles wat mogelijk de latere glans van de lak in de weg kan staan. De meeste gekende stap hierin is het snowfoam, maar daarnaast wordt de wagen ook beneveld met een de-ironizer, tar remover, worden de velgen en wielkuipen met specifieke producten ingespoten. 

 

Dit alles is slecht het voorbereidend werk op het echte werk. Het gros van de tijd dat uw wagen bij ons is, wordt gespendeerd aan de lakcorrectie. Met een combinatie van diverse machines, pads en polishes brengen wij uw wagen op een lakveilige manier naar de hoogst mogelijke glans. 

 

Eens dit tijdsintensief proces achter de rug, wordt er overgegaan tot een duurzame lakbescherming. 

 

Doorklikken op een van onderstaande afbeeldingen brengt u respectievelijk naar onze pagina's rond keramische coatings of paint protection film. 


Ten einde dit alles thuis verder te beschermen, kunt u ook bij ons uw op maat gemaakte car cover bestellen.

 

Onze behandelingen zijn er niet alleen voor uw gloednieuwe wagens, maar ontdek ook wat wij voor uw oldtimer kunnen betekenen. 

 

voor verdere vragen of uw individuele prijsofferte verwijzen wij u graag naar onze contactpagina