advanced Wash

Advanced wash. Zie het niet als een doordeweekse wasbeurt voor uw wagen. Neen,  uw wagen wordt gereinigd met de nodige passie en oog voor detail.

De ultieme wasbeurt voor uw wagen is trouwens ook de basisstap voor al onze verdere behandelingen, Basic behandeling, exclusive behandeling en ons ultieme oldtimer programma 

De eerste stap in bij onze "advanced wash", de basis voor elke detail, is het  niet fysiek verwijderen van vuil van op het lakwerk. Dit gebeurt aan de hand van een snowfoam.

Op deze manier wordt vuil op een veilige, niet agressieve, manier van de wagen geweekt. Op deze manier worden zanddelen en dergelijke weggespoeld zodat we veilig kunnen overgaan naar de volgende stap.

Na het snowfoamproces gaan we de wagen nu fysiek gaan reinigen. In eerste instantie reinigen we de wagen met een HD-reiniger zodat alle resterende resten van het snowfoam verwijderd worden.

Na het afstomen van de wagen gaan we aan de slag om de wagen fysiek verder te reinigen met een veilige shampoo en de 2 emmermethode. We gebruiken 1 emmer met spoelwater en een emmer met zeepwater, zodoende om telkens met vers water op de wagen te komen. We wassen ook telkens van de minst gecontamineerde zones naar  de meer gecontamineerde zones. Dit om geen vervuiling te gaan verspreiden en nieuwe krasvorming te beperken. Het wassen op zich gebeurt niet alleen met een PH-neutrale shampoo, maar ook met een hoogwaardige washmitt.

Het wasproces omhelst niet alleen het buitenwerk van u wagen maar ook de deurslagen en motorruimte worden onder handen genomen met specifieke producten.

 

 

Na het wassen dient de wagen natuurlijk ook gedroogd te worden. Hierbij maken wij gebruik van een specifieke blazer met warme lucht, dit om extra krassen te voorkomen. Ook onze droogdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Na het drogen werken wij het lakwerk af met een hoogwaardige sealant of een basic wax

wenst u een uitgebreidere behandeling op maat van uw wensen en voertuig?
klik dan  zeker door naar onze exclusive behandeling