Exclusive behandeling, de ultieme car detail


de exclusive behandeling is onze topbehandeling.

Car detailing op zijn fijnst. Alle aspecten van uw wagen worden binnen deze behandeling naar een hoger niveau getild.
Dit gaande van onze advanced wash waarbij uw wagen minutieus gewassen en gereinigd wordt over geavanceerde polijsttechnieken waartot wij verschillende gespecialiseerde detailmachines in onze werkruimtes ter beschikking hebben.

Nadat wij uw wagen tot perfectie gepolijst hebben zijn er diverse mogelijkheden tot het beschermen van uw wagen. Dit gaande van een concourswax tot de beste coatings op de markt. Hiervoor hebben wij een nauwe band met Mayvinci die verschillende gradaties qua coatings bij ons afleverd. 

 

BD custom car care staat binnen de detailscène gekend voor een persoonlijke aanpak en perfect afgeleverde wagens. Binnen onze exclusive behandeling zit ook een basis interieurreiniging vervat.

 

De exclusive behandeling is superieur qua detailing. Ze is er niet alleen voor exclusieve wagens maar ook voor hen die hun wagen sterk weten te appreciëren. Voor iemand die kan genieten van een diepe glans en strak lakwerk is deze detailbehandeling een must.

 

Car detailing krijgt bij ons een nieuw, gepersonaliseerd gezicht. In dit opzicht willen we meteen ook meegeven dat we niet werken met gelijke prijzen voor elke wagen. Iedere wagen is anders.
Niet alleen kleur, grootte,... zijn van belang maar ook- lees vooral- de staat van het lakwerk is voor ons de belangrijkste parameter. Een wagen van 15j kan in beter staat zijn dan een van 2j.
Net om deze reden zijn onze prijzen op aanvraag enkel indicatief en maken we een definitieve opgave als u langskomt met uw wagen. Zo is er ruimte tot overleg, en kunnen we vooral alle opties aan u voorleggen.


Car detailing, what's in a name

Car detailing, auto detailing, polieren, polijsten,... diverse termen en noemers die bij velen een belletje doen rinkelen. Maar wat houdt dit nu net in? Waarom is een detailer 20-25u bezig met uw wagen te perfectioneren.

Om meer inzicht in dit proces te verkrijgen, doen wij een poging om u wat inzicht te geven in het ganse proces.

Hieronder hebben wij de belangrijkste peilers van het detailen wat vorm gegeven zodat u idee hebt wat er in de dagen dat uw wagen bij ons verblijft allemaal gebeurd.

advanced wash

lakcorrectie

lakbescherming mayvinci

mayvinci ayanmo by bd custom car care