Steenslagfolie of Paint protective film

what's in a name

 

Paint protective film ofwel PPF is de geavanceerde versie van de welgekende steenslagfolie. De meest optimale bescherming voor uw favoriete bolide. 

 

PPF is een volledig transparante, glansverhogende folie die over gans de wagen kan aangebracht worden. De hoofdzakelijke kenmerken zijn de volledige bescherming tegen steenslag, verhoogde bescherming tegen diepere krassen of eventueel vandalisme. Ook uitwerpselen, zuren, zout, olie, grind,... hebben geen rechtstreekse invloed meer op het lakwerk. Met naast dit alles de zelfhelende capaciteiten is een paint protective film een optimale investering om uw wagen tegen diverse invloeden te beschermen.

 

Natuurlijk kan deze steenslagfolie of PPF niet zomaar aangebracht worden. Uw wagen ondergaat eerst onze exclusive behandeling waarin wij uw wagen tot in de kleinste details gaan polijsten. Het polijsten zorgt ervoor dat we een uitermate glad en puur oppervlak verkrijgen, zodoende de folie op een optimale manier kunnen aanbrengen. 

 

Het aanbrengen van PPF is een tijdsintensief proces die bij ons met de hoogste aandacht voor detail uitgevoerd wordt.  De prijzen voor het aanbrengen van paint protective film zijn steeds op maat en gaan hand in hand met de moeilijkheidsgraad. 

Hieronder vindt u de indicatieve prijzen. Neem contact met ons op om specifiek voor uw wagen onze offertes te krijgen. 

 

Naast het aanbrengen van de PPF raden wij ook telkens aan om deze nog aanvullende te coaten met onze topcoating van Nanolex of gyeon. De combinatie van beiden kent zijn gelijke niet qua glans en bescherming.

 

mayvinci body armor

De keuze van PPF folie viel voor ons op de mayvinci body armor. het is een innovatieve, optisch heldere folie speciaal ontwikkeld de het lakwerk van uw wagen optimaal te gaan beschermen

PPF behandelingen

Het is een zeldzaamheid, maar toch komt het voor dat mensen hun ganse voertuig laten kleven in een PPF. Maar niets in onmogelijk, alles kan.

 

Toch zijn de deelbehandelingen veel meer in trek. We hebben een aantal pakketten opgesteld waarbij we afzonderlijke, en vooral de meest kwetsbare delen van de wagen gaan beschermen

Hieronder vindt u een render van wat mogelijk allemaal kan beschermd worden met paint protective film. 

mogelijke oppervlakken om te bekleden met PPF voor optimale bescherming
BD Custom Car Care PPF install guide

 

Om de keuze voor u en uw wagen een stuk te vereenvoudigen hebben wij een aantal pakketten samengesteld waarin diverse delen van de wagen gebundeld worden. 

 

zoals eerder vermeld komt een paint protective film niet alleen, om de beste resultaten te bereiken, zelfs op nieuwe wagen, dienen deze eerst ontdaan te worden van alle lakdefecten. 

Onze PPF behandelingen gaan dus gepaard met onze exclusive behandeling, en worden afgewerkt met een toplaag van mayvinci ayanmo.

 

bronze ppf

bd custom car care koplamp ppf

Het bronze pakket PPF omvat de koplampen en spiegelkappen

 

prijzen vanaf €225


gold ppf

BD custom car care porsche turbo ppf

Het gold pakket PPF omvat het silver pakket PPF, zijschorten, achtervleugels

 

prijzen vanaf €2750

silver ppf

het silver pakket PPF omvat het bronze pakket motorkap, voorbumper, voorvleugels

 

prijzen vanaf €1750


ultimate ppf

volledige PPF behandeling

ook verkrijgbaar in matte finish!

 

prijzen vanaf €4000


Om de hoogste kwaliteit en graad van afwerking te kunnen garanderen, dient u uw wagen minimaal 1 week bij ons, met goede zorgen, na te laten. 

Mits afspraak voorheen kunt u gerust langskomen om de werken op te volgen, daar wij voor volledige transparantie staan. 

 

uw prijsofferte