Paint protection film-steenslagfolie

what's in a name

 

Paint protective film ofwel PPF, is de geavanceerde versie van de welgekende steenslagfolie. De meest optimale bescherming voor uw favoriete bolide. 

 

PPF is een volledig transparante, glansverhogende folie die over gans de wagen kan aangebracht worden. De hoofdzakelijke kenmerken zijn de volledige bescherming tegen steenslag, verhoogde bescherming tegen diepere krassen of eventueel vandalisme. Ook uitwerpselen, zuren, zout, olie, grind,... hebben geen rechtstreekse invloed meer op het lakwerk. Met naast dit alles de zelfhelende capaciteiten is een paint protective film een optimale investering om uw wagen tegen diverse invloeden te beschermen.

 

Natuurlijk kan deze steenslagfolie of PPF niet zomaar aangebracht worden. Uw wagen ondergaat eerst onze multistage voorbereiding waarin de wagen tot in de kleinste hoekjes handgewassen wordt om daarna in diverste polijststappen tot de hoogst mogelijke glans te brengen. 

 

Het aanbrengen van PPF is een tijdsintensief proces die bij ons met de hoogste aandacht voor detail uitgevoerd wordt.  De prijzen voor het aanbrengen van paint protective film zijn steeds op maat en gaan hand in hand met de moeilijkheidsgraad. 

Hieronder vindt u onze programma's en richtprijzen. De link brengt u naar de desbetreffende pagina

 

Naast het aanbrengen van de PPF raden wij ook telkens aan om deze nog aanvullende te coaten met onze topcoating van mayvinci

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer info

 

full front

front 2 back

full body


STEK automotive

Na veel omwegen is bij ons de keuze gevallen op de verschillende folies van STEK automotive . Elk van deze folies zijn topproducten in hun segment. 

 

 De STEK films zijn gekend voor hun extreme klaarheid en ingebouwde hydrofobe topcoat. 

 

Binnen STEK is er een uniek segment aan films:

  • STEK dynoSHIELD
  • STEK dynoMATTE
  • STEK dynoCARBON
  • STEK dynoBLACK

Elk van deze films beschikken over de zelfhelende capaciteiten en ongekende glans. 

 

PPF behandelingen

Het is een zeldzaamheid, maar toch komt het voor dat mensen hun ganse voertuig laten kleven in een PPF. Maar niets in onmogelijk, alles kan.

 

Toch zijn de deelbehandelingen veel meer in trek. We hebben een aantal pakketten opgesteld waarbij we afzonderlijke, en vooral de meest kwetsbare delen van de wagen gaan beschermen

Hieronder vindt u een render van wat mogelijk allemaal kan beschermd worden met paint protective film. 

mogelijke oppervlakken om te bekleden met PPF voor optimale bescherming
BD Custom Car Care PPF install guide

 

Om de keuze voor u en uw wagen een stuk te vereenvoudigen hebben wij een aantal pakketten samengesteld waarin diverse delen van de wagen gebundeld worden. 

 

zoals eerder vermeld komt een paint protective film niet alleen, om de beste resultaten te bereiken, zelfs op nieuwe wagen, dienen deze eerst ontdaan te worden van alle lakdefecten. 

Na het aanbrengen van PPF of steenslagfolie, adviseren bij telkens om deze ook nog af te werken met een keramische coating naar keuze. 

 

Om de hoogste kwaliteit en graad van afwerking te kunnen garanderen, dient u uw wagen minimaal 1 week bij ons, met goede zorgen, na te laten. 

Mits afspraak voorheen kunt u gerust langskomen om de werken op te volgen, daar wij voor volledige transparantie staan.